Huisregels

Ik geef geen behandeling bij:

  • Koorts / koortslip
  • Griep / verkoudheid
  • Besmettelijke huidziekten

Geef dit graag aan bij het maken van een afspraak.

Hygiëne
Ik ga zorgvuldig met de hygiëne en veiligheid om. Om het verspreiden van bacteriën en schimmels te voorkomen worden alle instrumenten in het ultrasoon reinigingsapparaat schoongemaakt.

Er wordt van de cliënt verwacht dat zij zich houden aan de persoonlijke hygiëne regels.

Het maken van een afspraak
PUUR LISA werkt uitsluitend volgens afspraak. Verder kunt u ons bereiken via de telefoon (WhatsApp), e-mail of sociale media kanalen. Als wij in behandeling zijn, kunnen wij de telefoon helaas niet opnemen. Laat dan een voicemail achter en we bellen u z.s.m terug. 

Wees op tijd

Zorg dat u tijdig (5 minuten voor de afgesproken tijd) aanwezig bent op de afspraak. Zo verloopt de planning vlot en kan iedereen gebruik maken van de tijd die voor hem/haar gereserveerd is.

Te laat komen

De gereserveerde tijd wordt speciaal voor u vrij gehouden. Mocht u dus te laat op de afspraak zijn kan deze tijd helaas van de behandelingsduur af gaan. De kosten voor een volledige behandeling worden echter wel berekend.

Verhindering of annulering van de afspraak

U kunt de afspraak 24 uur voor de behandeling kosteloos verschuiven of annuleren.
Wanneer u binnen 24 uur voor de behandeling afzegt of de afspraak niet nakomt (No-Show) zal 50% van de door u gekozen behandeling in rekening worden gebracht.

Betaling
Om de kosten voor behandelingen zo laag mogelijk te kunnen houden kunt u alleen met contant geld betalen, pinnen is niet mogelijk. Houdt u hier a.u.b. rekening mee. 

Klachten of ontevreden?
Wij doen er alles aan om de beste kwaliteit, diensten en producten aan te bieden, maar het kan voorkomen dat u niet tevreden bent of een klacht hebt. In dat geval stellen wij het zeer op prijs als u contact met ons opneemt, zodat we samen tot een oplossing kunnen komen.

Privacy
De verwerking van persoonsgegevens geschiedt in overeenstemming met toepasselijke Nederlandse wet- en regelgeving op het gebied van privacy. Jouw persoonlijke gegevens worden alleen gebruikt door schoonheidssalon PUUR LISA en worden niet verstrekt aan derden.

Cadeaubonnen
Cadeaubonnen van PUUR LISA hebben een geldigheidsdatum van 1 jaar vanwege de constante wijziging in prijzen op de markt. Op de dag van de behandeling dient u uiteraard de bon mee te brengen. Vergeet u deze, dan zal het normale tarief in rekening gebracht worden. Verloren cadeaubonnen kunnen niet worden vergoed.